Vårt bidrag till Camino på Arvikafestivalen!

Spelet Miljötwister vid Caminos monter på Arvikafestivlen

Sedan årskiftet så bloggar jag i en tävling mot två andra om ett hållbart nyhetslöfte. I mitt fall ska jag enbart köpa ekologiska eller rättvisemärkta kläder under 2008. Detta görs genom tidningen Camino som är Sveriges första och bästa magasin för hållbar konsumtion. Camino fick Stora Trendpriset 2007 i konkurrens mot bla IKEA, Designtorget, Aftonbladet.se och Joost.

I maj fick vi uppgiften att finna en aktör som vi kunde göra ett Pro Bono projekt för och sedan göra just ett gratisprojekt för denna. Tillsammans med Camino så skapade min grupp en fototävling som heter Camino with Love och ett situationsanpassat twister-spel som fick heta Miljötwister. Dessa aktiviteter användes på Caminos monter på Arvikafestivalen som hade tema Kärlek till skogen. Båda aktiviteterna gick väldigt bra och särskilt Miljötwister har fått succeomnämnande.

Nu pågår del två av fototävlingen på Caminos hemsida där man kan rösta om vilka bilder man gillade bäst.

Se gärna presenationen här ovanför som gjordes den 4 juni. Då gick fototävlingen Reko Vinkel och twister-spelet Aktivist-Twist som arbetsnamn. Dessa blev i slutändan som sagt Camino with Love och Miljötwister.

Se gärna min blogg på Camino.

Och gå ännu hellre in rösta på bästa bilderna i Camino With Love vinn en tidningsprenumeration!

Det känns otroligt kul att saker man gjort kommer och ut och genomförs i verkligen, ännu roligare att dom faktiskt genomförs till ett gott syfte… och kanske mest att dom faktiskt blivit otroligt uppskattade! Ibland är det extra roligt att vara blivande projektledare och speldesigner!

One thought on “Vårt bidrag till Camino på Arvikafestivalen!

  1. Pingback: Vår Caminotävling är avgjord! « Petter Karlsson - Kreativ projektledare och speldesigner

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s