Vår Caminotävling är avgjord!

I början av sommaren hade gjorde vi ett Pro Bono projekt där vi sökte upp en uppdragsgivare som vi gjorde ett gratisprojekt åt. Vi valde sveriges första och bästa tidning för hållbar och etisk konsumtion Camino. För livstilsmagasinet valde skapade vi en variant på klassikern Twister och en mobilfototävling. Dessa skulle köras i och kring Caminos monter på Arvikafestivalen. Det hela gick väldigt bra och ni kan läsa om resultatet och vägen dit i ett tidigare inlägg.

Efter att fototävlingen körts var tanken att kunna ha med bilderna både i tidningen och på Caminos webb. Så blev också fallet och på hemsidan kunde man rösta om vilka bilder som var bäst i tävlingens tre olika dagar. Vinnarna fick prenumerationer och även några av de som röstat på nätet. 150 personer deltog i webbtävlingen vilket kanske inte är några tusentals det tog ändå sin lilla stund att gå igenom alla bilder.

Caminos hemsida hittar ni info om tävlingsresultatet.

Läs gärna även min blogg där jag skriver sedan nyårskiftet skriver om ekoreko kläder i tävlingen Camino Challenge.

Andra bloggar om , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s